Jeg er rigtig glad for at du havde lyst til at kigge forbi i Sovedyrets lille hule.

Hulen er stedet hvor jeg vil fortælle om alt det sker omkring Sovedyret – en butik på nettet hvor der sælges sengetøj, senge, sengerande, ammepuder, puslepuder, nattøj, stofbleer, natlamper og selvfølgelig sovedyr. Det vil sige alt det der bruges for at give dejlige omgivelser til dine børn når de skal sove.

Bloggen vil være en blanding mellem Sovedyret og mine egne interesser – en god hyggelig blanding.

Sovedyret vågner d. 1. august 2012, og jeg ser rigtig meget frem til at møde dig og give dig en fantastisk service.

Vil du være sikker på at være den første til at høre om alle de gode åbningstilbud, så tilmeld dig nyhedsbrevet ude til venstre i sidemenuen.

Sovedyret har også en Facebook Side, som du skal være velkommen på.

Jeg glæder mig til at vi snakkes/skrives ved 🙂

De bedste hilsner

Camilla Brandt Schmidt