Hvor skal jeg dog starte?
Du vil være med på noderne, ikk. Så nu får du lige en teaser til alle nyhederne der er kommet over sommeren og det som lige er blevet lagt på lager.

God shoppelyst 🙂

Nyt mærke:
Petit by Sofie Schnoor

Petit by Sofie Schnoor sengetøj
Petit by Sofie Schnoor sengetøj

Petit by Sofie Schnoor er et helt nyt mærke hos Sovedyret. Det rammer virkelig moden lige nu. Så her går du bestemt ikke galt i byen. Der er 3 forskellige styles.

Find alle Petit by Sofie Schnoor styles her

Nyt mærke:
Petit by V

Petit by V sengetøj
Petit by V sengetøj

Petit by V (2 gange Petit i nyheder, det er vist usædvanligt :-)).
Et nyt mærke der laver det flotteste sengetøj. De samme motiver går igen i deres sengerande og stofbleer.

Find alle Petit by V nyheder her

Nyheder
Bloomingville Mini

Bloomingville Mini er kommet med en række nyheder. Her er deres bedroller, med det sødeste print i bunden og på siderne. Perfekte til under sengen.

Find alle Bloomingville Mini nyheder her

Nyheder
Konges Sløjd

Konges Sløjd er kommet med en ny uro med en sød lyd i. De har også kommet med en ret stor svane-uro. Det er en must-see.

Find alle Konges Sløjd Nyheder her

Nyheder
Småfolk

Småfolk er kommet med en helt ny kollektion, som har Dyr i Skoven som tema. Det er faktisk et rigtig sødt print og den går igen på sengetøj, sengerande, ammepude og en babynest + en række andre sager.

Husk at kigge længere nede i nyhederne, der kommer også de gode traditionelle farver som grøn, rosa og mørkegrå. Det er faktisk rigtig pænt.

Find alle Småfolk Nyheder her

Nyheder
Liewood

Liewood er kommet med ammepuder og puslepuder. I høj quilted kvalitet som deres sengetøj. Samtidig med at de følger de moderigtige farver.

Find alle Liewood nyheder her

Nyheder
Smallstuff

Smallstuff kom lige i starten af sommerferien med deres nye kollektion. I den kollektion er der nu en helt ny seng. En tremmeseng der kan bruges som baby og junior.
Det er 100% kvalitet og produceret i Danmark.

Find Smallstuff sengen her