Jeg var på familietur med tøserne og Brian i Legoland i søndags, og jeg tror at Sovedyret har skadet min hjerne en smule, for jeg spottede sengetøj overalt. Rigtig mange mødre, var ude for at flashe deres lækre sengetøj.

Det startede egentlig med, at jeg fik taget et billede af Luna, og i baggrunden af det billede så jeg et stykke Småfolk sengetøj. Og så tog det pludselig om sig – alt sengetøjet vi spottede, blev dokumenteret via vores kamera. Så her er vores lille Legoland kavalkade af sengetøj – lad os kalde det, at holde fingeren på sengetøjspulsen.

Sengetøj i Legoland

Jeg kan fortælle, at Småfolk sengetøj var det mest populære. Jeg spottede det lilla æble 3 gange (men fik kun 2 billeder).

Du kan klikke på linket lige under billedet og se hvor du kan købe hos Sovedyret.

Fabbe starter med at byde velkommen i Legoland.

Fabbe i Legoland
Fabbe i Legoland
Lilla Katvig sengetøj
Lilla Katvig sengetøj
Lilla Småfolk sengetøj
Lilla Småfolk sengetøj
Lilla Æble Småfolk
Lilla Æble Småfolk
Småfolk sengetøj med katte
Pink og Lilla katte Småfolk sengetøj
Lilla Roommate sengetøj
Lilla Roommate sengetøj
Smallstuff sengetøj med blomster
Smallstuff sengetøj med blomster
Smallstuff sengetøj med stjerner
Smallstuff sengetøj med stjerner
Smallstuff sengetøj med flyvemaskiner
Smallstuff sengetøj med flyvemaskiner

Hvilket stykke sengetøj er din yndlings?

Del gerne med mig i kommentarene – det vil jeg sætte stor pris på.