Sovedyret.dk – Nettets lækreste putte- nutte- nullershop åbnet med et brag.

Onsdag d.1 August kl.9.00 lød startskuddet til vores nye webshop, Sovedyret.dk. Shoppen gik i luften med et brag af en åbningsfest, som først bød på online reception med champagne og hygge med online streaming med vores første kunder, som kunne stille spørgsmål, ønske tillykke og i den dur.

 

Dernæst gik webshoppen så i luften, med åbningstilbud til alle. http://sovedyret.dk/tilbud – De første ordrer kom i bogen, og vi kunne pakke og sende fine varer afsted, allerede samme dag, til vores søde kunder.

Hvad sælger Sovedyret.dk?

Hvis man er i tvivl om hvad Sovedyret er, kan vi fortælle, at navnet Sovedyret.dk, som måske næsten siger det hele, er en webshop, som har fokus på puttegrej til dit barn 0-6 år. Du kan finde alt dit barn skal bruge til at få stjerne gode drømme om natten. Du kan blandt andet finde: Et stort udvalg i sengetøj til baby, Junior & voksen, sengerande, senge, lagener, tilbehør til når dukke skal sove, nattøj, putteklude, sovedyr, den hæklede slags og meget meget mere. Tjek den ud her : http://sovedyret.dk .  Vi har mange skønne produkter til børn, som også er perfekte som barsels & dåbsgaver – & vi pakker selvfølgelig pænt ind, og vedlægger et kort, hvis du ønsker det !

Endelig er sluserne åbne, og vi og vores sovedyr glæder os til at byde alle interesserede indenfor & selvfølgelig give en særlig service til hver enkelt af vores kunder 🙂

Nedenfor et unikt håndhæklet sovedyr i lækre pigefarver- På shoppen finder du hele 7 slags farver til både drenge og piger.  http://sovedyret.dk/haeklet-sovedyr