Jeg har fået det mest fantastiske mærke ind i Sovedyret. Det hedder Konges Sløjd.

Konges Sløjd logo
Konges Sløjd

Hvis du er på Instagram (ligesom mig på @sovedyret.dk), så har du helt sikkert set nogle af deres uroer. Det var sådan det hele startede. Emilie Konge Breindal havde selv siddet og syet en uro i tekstil (typisk har den slags altid været plastik eller træ). Hun lavede nogle med skyer – og de blev vildt populære.

Konges sløjd uro
Den populære Konges Sløjd uro

Skyerne blev re-grammet hundredevis af gange og hun startede derefter at sælge dem. På et tidspunkt kunne Emilie ikke længere følge med, og hun fik hjælp til at producere dem og Konges Sløjd var født. Det var tilbage i 2014.

I dag er de så begyndt at lave sengetøj, sengerande og senest en babynest.

De laver tekstiler i flotte tidsløse farver. Det er de dusede farver, som er meget oppe i tiden. Der har de ramt plet på målgruppen og er på meget kort tid blevet super populært.

Jeg synes personligt at ordet “Sløjd” er fedt. Det bringer minderne tilbage på godt håndværk. Det er også noget der skinner igennem på deres varer. Du føler virkelig kvaliteten når du har det i hænderne.

Jeg har også lidt insider-historier, at de har skrottet ret store sendinger af produkter, udelukkende fordi farven ikke var 100% som forventet. Det har store omkostninger – men betyder også at du ikke finder Konges Sløjd produkter som 2. sortering. Det er 100% altid høj kvalitet.

Du finder alt Sovedyrets Konges Sløjd her.