Jeg er lige vendt hjem fra messe. Det er altid super spændende at se hvad de forskellige mærker kommer med af nye farver, styles, print og typer af varer.

Det vil jeg gerne prøve at involvere dig lidt i med denne mail.
En masse lækre sager fra mærker jeg allerede har – og så har jeg snart en overraskelse i ærmet med et nyt mærke der vender tilbage meget snart :-).

Sebra’s nye kollektion

Efter at Sebra har været med en ”Cloud” kollektion, kommer de nu med en helt ny, som indeholder søde dinosaurer, ”Dino” og en ”Arctic” version med hvaler, isbjørne og andre dyr fra anarktis.

De kommer også med en lækker pusletaske til kun 299 kroner i grå quiltet stof. Dertil også en taske der foldes ud til pusleunderlag med opbevaring til bleer.

Sengerandene kommer nu i et velour stof og det samme med deres ammepude, som har fået et lidt bedre ergonomisk form – specielt når baby skal sidde og lære efterfølgende.

se mere til Sebra produkter her

By Green Cotton / Müsli / Freds World

Hos Freds World kommer der 2 nye print på sengetøjet. En med søde flodheste i en flot blå farve – og så den fineste hest med duset pink baggrund. Specielt den med hest er virkelig blevet god.

find mere fra Freds World her

Hos Müsli begynder de nu at lave ekstra længde (220cm) sengetøj – det har jeg fået mange efterspørgsler på, så nu har de endelig fået det på plads.

Se flere produkter fra Müsli her

Der er også en ny style – Leaf – som du kan se herunder.

Småfolk

Småfolk er altid god for nogle nyheder – og denne gang er de kommet med et print af en Tukan der drikker lemonade. De er ret fine. Der er dog længe til det kommer, da det først er i 2018.

Til 2018 kommer de så også med 3 nye print, med små søde Småfolk æbler i forskellige farver. Du kan se de 3 forskellige på babyneste her.

find flere produkter fra Småfolk her

Filibabba

En af messens favoritter kom fra Filibabba, hvor vi mødte hvalen Christian. En lille vågelampe udformet som den mest nuser hval. Den skifter farve når du giver den et lille klap. Det kommer til at blive en bestseller. Se eventuelt vores Facebook side, hvor jeg har lagt en kort video op der viser den.

Ud over det er de kommet med 2 nye print. Du kender deres luftballon print på hvid baggrund – nu er det kommet med en duset pink/lyserød og en lys mint farve.

få mere inspiration fra Filibabba her 

Petit by Sofie Schnoor

Hele 5 nye print fra Schnoor – og det er et pletskud. Brian’s yndlingsprint er selvfølgelig den store grrrr bjørn, som får drengene til at blive mænd. De søde dots er tilbage og nu også i dusede rosa farver.

Petit by Sofie Schnoor er helt klart gået all in på baby interiør – og det er vi glade for. De kommer med flere spændende ting løbende – fx har vi set skønne quiltede puder, samt uroer og barnevognskæder. Det bliver rigtig godt.

Se flere produkter fra Petit by Sofie Schnoor her 

Glæd dig til mange flere spænde nyheder til at indrette eller pleje de små.