Mine to piger har altid badetid sammen, hvor de sidder i et stort badekar. De skal så op en ad gangen, og der er en morgenkåbe perfekt, så de ikke begynder at fryse. Så den ene pige kan rende rundt i sin lilla morgenkåbe, mens jeg tager den anden op. Og de elsker at hoppe rundt i den.

Nogle gange i weekenden, kan de rende rundt i morgenkåben i flere timer, inden vi får taget os sammen til at få tøj på. Det er hvad jeg kalder weekendhygge.

Hos Sovedyret har jeg faktisk rigtig mange forskellige slags morgenkåber, på tværs af mange forskellige mærker.

Du kan se hele udvalget af morgenkåber her

Mine tøser har morgenkåber fra Småfolk

Lilla morgenkåbeJeg har selv et par morgenkåber fra Småfolk til mine tøser. De har hver deres lilla morgenkåbe. Farven lilla er et stort hit herhjemme. Du kan dog finde både blå, grønne, røde, pink, lyserøde og mørkelilla kåber til børn hos Sovedyret. Der kommer jævnligt nye farver, når de forskellige mærker kommer med nye kollektioner. Der er både fra Småfolk og Danefæ.