Sig hej til Liewood hos Sovedyret som er den seneste nyhed. Det er et vildt fedt mærke, som matcher tidens trends med de neutrale og dusede farver. Det er nedtonet, men stilfuldt gjort.

Liewood
Liewood

Liewood laver sengetøj og sengerande, så de matcher hinanden med de samme tekstiler, farver og motiver.

De vil være det danske mærke som går over i historien og som stadig eksisterer om 100 år. De har store ambitioner om at sengetøjet kan gå i arv til børnene. Det skinner igennem på den kvalitet som tekstilerne bliver produceret i. Det skal kunne holde til generationer.

Der er jo også noget over den historie, at man kan putte sin baby i det sengetøj, som man selv sov i som lille. Det er jo ikke anderledes end at du arver tremmesengen og dåbskjolen. Personligt er alle mine 3 børn blevet døbt i den samme dåbskjole som min mand. Og nu har vi fået broderet alle navne på. Den kommer også til at gå i arv.

Liewoods historie

Liewood er startet i 2015 af de to veninder Anne Marie Lie Nielsen og Anja Skov. Navnet stammer fra en sammentrækning af de to navne. Hvor Skov så lige er blevet oversat, fordi de skal indtage det udenlandske marked.

Wood kan jo så henlede til skoven eller materialet træ. Lige meget hvilken betydning du tillægger navnet, vil der være lidt nordisk og natur over det. Det går godt i spænd med, at de går meget op i bæredygtighed og miljøet. Deres tekstiler bliver også produceret på GOTS certificerede fabrikker.

Liewood historie

Liewood har base i København og er meget inspireret af den nordiske stil.