Nu nærmer juletiden sig snart, og der er også altid fødselsdage, hvor du skal sende en ønskeliste til familie og venner. Den ønskeliste bliver altid væk, glemt eller ikke opdateret.

Derfor har jeg nu testet et ønskeliste system på Sovedyret et par måneder, og jeg er rigtig godt tilfreds med hvad det kan.

Det hedder Addwish (dk: Tilføj Ønske)

Du har måske allerede bemærket det, men under hvert produktbillede på Sovedyret er der en lille rød knap, hvorpå der står “tilføj til ønskeliste”. Hvis du klikker på den, kan du tilføje produktet til en ønskeliste. Den ønskeliste opretter du hos Addwish, som tager sig af at holde styr på alle dine ønsker. Det er 100% gratis for dig at benytte. Det er ren service fra min side til dig.

addwish-pil

Sådan bruger du Addwish

Du bruger det ved at surfe rundt på Sovedyret.dk og hver gang du ser et noget, som du gerne vil have på ønskelisten, klikker du bare på den røde knap fra Addwish. Den knap hænger også ude til højre, når du har klikket på “Tilføj til ønskeliste” knappen. Herefter bliver du spurgt om du vil oprette ønskelisten hos Addwish.

 

Det bedste ved det hele for dig, er at du kan bruge Addwish på andre webshops, som også bruger Addwish. Det vil sige, at du kan lave en meget varieret ønskeliste, som din familie og venner sikkert bliver glade for. Og du kan lave en længere ønskeliste, som jo altid er et problem.

 

Jeg håber det er noget du kan bruge – og kom endelig med feedback på det, så vi kan gøre det hele meget bedre for dig.