Småfolk har igen lavet en genistreg med deres sengerande, og denne gang i 4 helt nye farver. De har eksperimenteret med nye kombinationer af lilla æbler og blå æbler til sengeranden. Ud over det er der også et helt nyt motiv med bondegård til dreng eller pige. Bondegården går igen på deres ammepuder, puslepuder, sengetøj og meget af deres børnetøj.

Køb sengerandene hos Sovedyret her

De 4 farver

I princippet er det jo selvfølgelig flere farver – men baggrundsfarverne er to gange lilla og to gange blå. Dertil er så nogle mørkere eller lysere toner af de farver.

Det er stadig i en meget tyk skum, så den kan stå af sig selv – og du slipper for slappe tremmebeskyttere der alligevel falder sammen. Det er med lynlåslukning hele vejen hen i bunden, så du kan tage betrækket af og vaske det.

Du kan allerede nu købe Småfolk sengerande i de 4 forskellige farver hos Sovedyret.

Billeder af de nye Småfolk sengerande

lilla sengerand fra småfolk lilla bondegård sengerand fra småfolk blå sengerand fra småfolk blå bondegård sengerand fra småfolk

 

Det er nogle rigtig fede sengerande Småfolk er kommet med denne gang. Specielt motivet med bondegården er allerede blevet meget populært. Det giver dig mulighed for enten at købe det sikre valg med klassikeren den lilla og blå, eller gå lidt mere over i bondegårdsmiljøet.