Julen er om hjørnet, og julegaverne skal købes. Undgå stressen i gågaden og stormagasinet, og gør dine julegave handler på nettet.

Her er en lille guide til gode julegaver, som alle kan findes inde i Sovedyrets netshop.

Måske er det nu nogle af dine julegaver skal i hus  – Udvalget til dig er allerstørst lige nu.
Jeg bytter med et smil – Hos Sovedyret.dk har du returret på dine gaver frem til og med d. 4. januar 2013.
Jeg er fuldstændig klar til at pakke dine julegaver ind i flot julegavepapir med engle og sender et fint til og fra kort med fra Småfolk ( Så længe lager haves)

Der er lige nu en begrænset periode med  GRATIS FRAGT – så der ingen portoudgifter er forbundet med at handle dine julegaver i shoppen

SOVEDYRETS JULEASSISTANCE :

Jeg ved, at det kan være svært at finde den perfekte julegave. Derfor vil jeg forsøge, at hjælpe dig lidt på vej. Nedenfor er derfor samlet en række produkter jeg ved der hitter under juletræet, og som dermed er oplagte julegaveideér.

Nattøj:

( Ikke til at undvære i den kolde tid vi går i møde – Søde og sjove prints til enhver barnesmag )

 

Morgenkåber:

( Den brune / blå er lige kommet ind af døren) Lækker at slå om dit barn efter aftenbadet, men også dejlig lun, at tage udenover nattøjet og tuller rundt i, en kolde vintermorgen.

Sengetøj i baby, junior & voksen. 

Sengetøj er et julegavehit . Sovedyret har om nogen, har et kæmpe udvalg. Sengetøj er en dejlig brugbar gave, som dit barn kan have glæde af rigtig længe.
Har jeg ikke den str. eller style du leder efter, skaffes den gerne hjem, om muligt!
På lager er der sengetøj fra Night and day, Roommate, Sebra, Smallstuff, Danefæ, Ej sikke lej, Småfolk, StrikAholic & Katvig

ADVENTSGAVER & endnu mere GRATIS FRAGT 🙂

Har du set kategorien ”Dukke Sover ”, hvis ikke, så lur den lige ..

Vi har selvfølgelig denne søde kategori fordi, vi synes det er oplagt, at dukke skal sove godt, når dit barn også skal.

Vi ( Familien sovedyret) har netop lavet en særlig video til dig i denne kategori, hvor du kan se dukkeprodukterne lidt mere “live”.
Den består af 4 dukke dele, Vi tænker, at dukkesagerne ville kunne passer perfekt som adventsgaver til din pige –  en gave for hver søndag i dukkens ”tegn”.

Eksempelvis:
1.      søndag i advent: Dukke Olivia
2.      søndag i advent: Valgfrit dukke sengetøj
3.      søndag i advent: Hæklet dukketæppe
4.      søndag i advent eller juelaften: Dukkesengen.

Brugbare gaver din lille pige vil elske. Vi pakker selvfølgelig alle de små gaver pænt ind.

Køber du alle 4 dukke produkter, fratrækker vi 100kr fra din ordre ( Dette sker manuelt fra vores side, efter du har købt & betalt ) 

Har du spørgsmål til vores varer eller andet, fang os pr. mail, eller på vores online chat. Vi er ofte på, og besvarer gerne alle de spørgsmål du måtte have.