IdaT sengetøj

Har altid været meget stor fan af IdaT, så der var ikke meget tvivl om at dette lækre danske mærke skulle med i webshoppen.

Du finder IdaT´s sengetøj i webshoppen, og IdaT er bl.a.kendt for deres kære og sjove dyreprint på deres produkter. Der veksles mellem en masse dyr, som børn kan genkende: katte, giraffer, aber osv. Sengetøjet er i kraftig og lækker kvalitet, og lukkes med bindebånd i dynebetrækket.

Sengetøjet har friske bundfarver med allover print af dyrerne. Eksempelvis findes der lige nu sengetøj i webshoppen i baby, junior & voksen str i en frisk græsgrøn farve med cremefarvede græshopper og cremefarvet kant rundt . Sengetøjet fra IdaT leveres i en fin stofpose /mulepose, som kan bruges til mange gøremål.

IdaT har valgt at lave pudebetræk, som er i voksen str til deres junior sengetøj, da mange alligevel har puder i voksen str, i denne alder.

Sengetøjet findes også i junior str, med IdaT´s logo, det glade barneansigt. Det er sort/hvidt, og virkelig rigtig fint, hvis man godt kan lide sengetøj, som er lidt mere neutralt!

 

242-067-192242-032-009