Små fodtrin i huset. Meget entusiastiske høje lyde. Et lille grin i ny og næ – og nogle uheld her og der. Sådan er det at have små børn, men alt det kræver er, at man er forberedt på det. Udover at have anskaffet sig et helt rum fyldt med babytøj og bleer, så er det rigtig godt at have rigeligt med babyshampoo og håndklæder til børn og den lille guldklump, for de kan næsten altid bruge et bad.

Håndklæder til børn
3 forskellige farver på Musli håndklæder til børn

Mange størrelser og søde motiver

Er du lidt i tvivl om, hvad du skal vælge af håndklæde er der masser af inspiration at hente, men det letteste er at starte med håndklædets design: Skal det være stort eller lille, skal det have hætte eller ej?

Spørgsmålet om hætte hænger ofte sammen med barnets alder, eller om det er uroligt, når man skal tørre det.

Størrelsen er lidt skiftende, da de kan vokse rigtig meget i de år, så køb hellere et lidt større babyhåndklæde, så der er lidt at gro i.

Pirat, prinsesse, panda eller måske kaniner? Prøv at vise dit barn to billeder ved siden af hinanden og se, hvad baby kigger mest på eller forsøger at røre ved – så har du en sikker vinder.

Perfekt som legetøj

Noget som mange forældre ofte glemmer, men som den lille guldklump er super god til at minde dem om er, at næsten alt kan fungere som legetøj i den alder. Sokker, en pind eller måske bare en ske – der er et eventyr i det hele.

Lad være med at smide de gamle babyhåndklæder væk, men lad dem i stedet blive til en kappe til klæd-ud-kassen eller sy det sammen til en blød bamse eller pude til sengen. Barnet har mange gode minder med håndklædet og kan få endnu flere på den måde.

Heldigvis er håndklæder til børn ikke det dyreste at anskaffe sig, så du kan godt få farmand til at acceptere køb af nye en gang imellem. Det giver dig også muligheden for at prøve lidt af hvert af.