En rigtig god historie

Sovedyret har været med på en rejse ind i godnathistorier.

Vi har i Sovedyret ønsket at skabe et hyggeligt univers omkring puttetiden for dine børn. Først skabte vi Fabbe, et lille tøjdyr der er en sammensmeltning mellem en elefant og noget lille vamset.

Det blev efterfølgende til en godnathistorie, hvor Fabbe havde hovedrollen. Eventyret om Fabbe. Der blev også introduceret hans gode ven, Uglen Ugge. Den historie fik vi lavet i 1.000 eksemplarer og du er måske en af de heldige der fik den – for vi har ikke flere tilbage.

Derefter blev der lavet en hyggelig lille malebog, hvor Fabbe optrådte flere forskellige steder i hjemmet. Du kunne male Fabbe mens han var i køkkenet, stuen, værelset, i haven og flere steder.

Godnathistorier fortalt i sange

Men den rigtige gode historie har vi lavet i samarbejde med Morten Musik. For 6 måneders tid siden, mødtes vi med Morten Musik, og vi havde en idé om at lave en række godnatsange. Det blev til et større projekt end først forventet.

Vi valgte at inddrage dig, forældre, børn, pædagoger, bedsteforældre – kort sagt alle der havde lyst til at dele en rigtig sød, sjov eller spændende historie. De historier gik Morten Musik i studiet med, og udgav løbende sange, fik feedback på dem, forbedrede dem og endte ud med en række smukke, søde, sjove og spændende godnathistorier.

Det er blevet til sange om fx Prins Prutteskid, Flotte Elefanter, Sove Fagte Sangen og mange andre sjove. Du kan høre Morten fortælle om dem på hans hjemmeside her:

Hør Morten fortælle om en række af sangene

Godnatsange mest for børn er klar til salg

godnatsange mest for børnMorten har nu været i studiet, coveret er blevet færdigdesignet og CD’erne er blevet trykket. De er også landet i Sovedyrets webshop, og du kan allerede nu købe CD’en med de fantastiske godnat sange på.

Vi er rigtig stolte over at have arbejdet sammen med Morten Musik omkring disse godnathistorier og vores piger har allerede lyttet til alle sangene utallige gange. De er specielt glade for Flotte Elefanter og synes at Prins Prutteskid er rigtig sjov – allermest på grund af navnet.

Morten er et stort talent og tryllebinder børnene, og vi havde ham ude i Camilla’s børnehave og optræde – og børnene elskede ham. Den musik og leg kombination han bruger, er godt ført ind på denne CD.

Tag et smuglyt på en af numrene

Du kan lytte til en af sangene her – Stjernen i loftet

Jeg er sikker på, at det vil være et hit på børneværelset, at lade børnene falde i søvn til Godnatsange mest for børn.

Køb CD’en her

Den koster 150 kroner og lige nu kan den kun købes hos Sovedyret.

Du finder “Godnatsange mest for børn” lige her

Det har været en helt fantastisk rejse at være med på – og det har været skide skægt at være med til. Og jeg synes det er blevet til et rigtig godt resultat, som både vi i Sovedyret og Morten Musik er rigtig stolte over.