UPDATE fra 2015: Alle Ferm Living lamper er nu godkendt af Sikkerhedsstyrelsen og du kan med god samvittighed købe lamperne igen.
Jeg har et stort udvalg af Ferm Living lamperne hos Sovedyret.

Ferm Living har bedt os om at fortælle, at en række af deres lamper desværre har haft en fejl, som gør at der er en sikkerhedsrisiko. Derfor har vi også taget alle Ferm Living lamper af shoppen med omgående effekt.

Herunder et billede af de Ferm Living lamper det drejer sig om:

Ferm Living lamper med advarsel

Du får derfor lige hele meddelelsen, præcis gengivet, fra ferm LIVING her:

*Start på besked*

Advarsel

Sikkerhed har meget høj prioritet for ferm LIVING, og efter dialog med Sikkerhedsstyrelsen vælger vi nu at sende denne advarsel til alle vores kunder, der har købt vægmonterede lamper fra ferm LIVING.

Det drejer sig om følgende lamper:

Tree Lamp, House Lamp, Mushroom Lamp, Cloud Lamp, Car Lamp og My Deer Lamp – både de lamper der har front i røget eg og farvet front.

Lamperne er ikke hensigtsmæssigt konstrueret, og de har desværre vist sig at være behæftet med alvorlige sikkerhedsmæssige fejl. Lamperne er derfor ikke egnet som børnelamper. Et eksempel herpå er, at lamperne kan tages ned fra væggen og med ind under dynen, og dermed er der i værste fald risiko for brand. Et andet eksempel er, at vi i 2013 har haft en mindre sending med løse afbrydere, som i værste fald kan give stød.

Du bedes derfor returnere lampen hos den forhandler, hvor den er købt. Herefter vil du hurtigst muligt modtage en optimeret lampe.

Vi beklager ulejligheden. ferm LIVING