Er veninden eller kusinen kommet i lykkelige omstændigheder eller har naboen lige fået tvillinger? Så har de modtaget en af livets største glæder. Men nu kommer det vanskelige så: hvad skal man dog give i dåbsgave? Her er en række ideer. Der er så mange muligheder at det næsten ikke er til at overskue.

Du kan også se hele udvalget af dåbsgaver hos Sovedyret.

Her er et lille udpluk af dåbsgave ideer der måske kan hjælpe lidt på det hele:

Sengetøj

Ja, hvilken glæde at kunne give et sæt sengetøj, der i mange nætter kan ligge og holde varme og tryghed omkring et lille nyt barn. Sengetøj fås i mange flotte farver og med mange forskellige mønstre, så der er til både din lille prinsesse og prins.

Dåbsgave ideerEn bamse

Når det lille barn bliver givet et tøjdyr, hvad enten det er stof eller hæklet, så kan det skabe et stærkt bånd. Nogle bånd har flere tøjdyr, men kun én yndlingsbamse. Og ville det ikke være fantastisk at være de bedsteforældre eller den veninde der fandt den helt rette bamse til junior.

En ammepude

En ammepude er ligesom bamsen et af de vigtigste elementer i en babys opvækst, for det er omkring en ammepude at de stærke bånd bliver knyttet mellem mor og barn. Det er i de minutter der bliver skabt den helt specielle følelse mellem barnet og dets forældre.

En godnatsange CD

En rigtig god ide til en dåbsgave kunne være musik CD’en “Godnatsange mest for børn”. Det er en rigtig hyggelig cd med en masse børnesange, hvor musikkens tekster er kommet via ideer fra pædagoger, børn selv, forældre og bedsteforældre. Et rigtig sødt projekt du kan læse mere om her.

Sophie La Giraf bamser

En af de mest populære dåbsgaver hos Sovedyret og faktisk det meste er verden, er ting fra Sophie la Giraf. Det er nogle populære bamser, som stimulerer små babyers sanser på en rigtig god måde. Du kan læse lidt mere om bideringen fra Sophie la Giraf her.

Men hvad end du ender med at købe en bamse eller en flot sparkedragt, så skal man altid huske på at det ikke er tingen i sig selv der er vigtig. Det er at den er valgt med omhu og givet med kærlighed for øje – så alle dåbsgave ideer er altid velkomne. Alle mærker og priser er glemt idet gaven spreder glæde og varme for både den der giver og den der får. Og det er det det handler om, når man vil glæde andre med en dåbsgave.