CPH kids 2012

Inden messen havde vi gjort vores indkøb i interne showrooms, til foråret 2013 hos vores andre leverandører : Katvig & Ej sikke lej. Vi vil i dette blogindlæg dele lidt sneakpeaks på hvad I kan forvente til foråret fra os, og vores andre leverandører: Danefæ, Småfolk, Sebra & Smallstuff.

Messsens første indkøb hos Danefæ:

Vi har købt nattøj fra Danefæ og undertøj til store og små. Vi er vilde med natdragten med Erik Viking i en lidt anden ansigtsudtryk end den normale, som I ser nedenfor.

Ny Erik Viking ansigt
Ny Erik Viking ansigt
Danefæ natdragter
Danefæ natdragter

Indkøb hos Småfolk:

I æblelandet hos Småfolk, er vi igen imponeret over alle de fine nye print og farver. Vi har derfor kapret en masse dejligt puttetilbehør, selvfølgelig sengetøj, nattøj og stofbleer, men også nyere sager som puslepuder og ammepudebetræk, soveposer og sengerande.

Bliv inspireret og gøre dine indtryk af forårsvarerne på billedet her

Småfolk logo
Småfolk Logo i metal
Småfolk værelse
Småfolk værelse
Småfolk lyserød elefant
Småfolk lyserød elefant

Indkøb hos Sebra:

Vi kan afsløre, at der kommer 2 nye farver til vores populære Kili seng. Som du kan se,  kommer den i natur træ farve, med farvede tremmer.

Kili seng turkis
Ny farve til kilisengen – turkis
Sebra vand
Tak til Sebra for vand og lidt guf

Indkøb hos Smallstuff:

Smallstuff har som altid en masse nyt til vores puttekoncept, denne gang er ingen undtagelse. På Smallstuff´s store stand bugner det med sengetøj, sengerande, ammepuder og puslepuder med nye prints, uroer med søde nye figurer og nattøj og undertøj i alle regnbuens farver i meget lækker kvalitet.

Vi har valgt at tilføje undertøj & baby håndklæder med hætte til shoppen, da dit barn jo også, som en selvfølge inden puttetid, skal skal bades, puttes i undertøj og derefter nattøj. Vi ser undertøjet som en naturlig del, også fordi, at børn ofte på varme sommerdage bruger undertøj at sove i. Det i stedet for nattøj med lange ærmer & ben, som mest er til kølige sommerdage og vinter.

Cupcakes nattøj fra Smallstuff
Cupcakes nattøj fra Smallstuff
Smallstuff på CPH Kids messen
Smallstuff på CPH Kids messen

Nye hemmelige ting på vej

Vi kan afsløre at vi allerede til foråret har sengetøj med fra et nyt mærke i webshoppen. Vi holder stadig kortene tæt til kroppen, til vi nærmer os leveringen fra de ”hemmelige” forhandlere. Men kan afsløre at det er unikt dansk mærke, hvor de er gode til at designe og kombinere glade farver og retro stil.

Flere stemningsbilleder fra CPH kids 2012.

grøn småfolk
Småfolk
Sebra
Sebra
Katvig
Katvig
ej sikke lej
ej sikke lej