Sophie la giraf er et meget kendt legetøj til børn, som er det mest solgte legetøjsdyr i Frankrig årligt. Sophie la giraf er solgt i tusinde vis af eksemplarer rundt i verden og nu er Sophie la giraf kommet til Danmark i en limited edition.

Find Sophie la Giraf i shoppen

Bidering fra Sophie Giraf

Hvad er der i Sophie pakken

I pakken er der både Sophie la giraf og en vanilje bidering. Legetøjet er blevet så populært, fordi den kan bruges fra 3 måneders alderen allerede. Sophia la giraf er lavet af naturgummi og farvet med plantefarver. Naturgummiet er fra Heaveatræet og plantefarverne er naturligvis ugiftige. Mange sætter stor pris på, at produktet er fri for phthalater og BPA som Sophie la giraf.

Sophie la giraf er selvfølgelig lavet som en vaskeægte giraf med hals og ben, hvilket gør at den er let at tage fat i for barnet. Barnet har også mulighed, for at bide i Sophie la giraf fordi produktet er blødt. Sidst men ikke mindst, så kan Sophie la giraf pive når der trykkes på kroppen. På den måde bliver alle barnets sanser simuleret, hvilket gør Sophie la giraf til det populære legetøj som det er blevet i hele verdenen.

Det er også en meget populær barselsgave.

Bideringen

I pakken er der også en bidering, som er lavet som en giraf. Der er en gribering på giraffen, som gør det lettere for barnet, at få fat i bideringen og holde ved. Bideringen er med vanilje duft, som er er en fordel for barnets lugtesans. På den måde bliver lugtesansen trænet, uden at der er anvendt parfume i produktet. Den gule giraf bidering har fået duften fra vaniljekorn, som selvfølgelig er økologisk. Sophie la giraf kan klart anbefales til dit barn eller som en barselsgave. Sophie la giraf er både praktisk og underholdning for dit barn.

Find Sophie la Giraf i shoppen