Vi har alle veninder, søskende eller bekendte der på et tidspunkt i livet føder et barn. Hvem har i dette tilfælde ikke lyst til, at komme med den perfekte barselsgave eller dåbsgave til den lille ny og dets forældre?

Jeg har selv haft svært ved, at finde den perfekte gave til mine kære, da jeg synes netop disse første gaver skal være personlige og nogle, som barnet måske kan tage med sig ud, senere i livet. Jeg har derfor forsøgt, at lave en barselsgave kategori hos Sovedyret, hvor jeg har puttet oplagte gaveideér i, for at hjælpe dig lidt på vej med ideer til din næste barsels eller dåbsgave. Kategorien er også lavet for at overskueliggøre evt. gaveideer, så du ikke behøver lede hele webshoppen rundt for at finde en sød ting til det nye lille vidunder.

Jeg pakker selvfølgelig gaven pænt ind helt gratis, og vedlægger et kort med din personlige hilsen, hvis du ønsker det. Jeg kan også sende direkte til den lille ny – skriv blot adressen ind i “anden leverings adresse” i tjek – ud delen. Det er nemt og komfortabelt.

Baby sengetøj med brune elefanter.

Lilla Fabbe sovedyrEr du en af dem, som af din mor fik et sæt baby sengetøj med under armen, da du skulle flyve fra reden, som du havde fået da du var lille?
Måske var du – Jeg modtog med glæde et smukt sæt af min mor, som jeg havde fået i barselsgave da jeg var lille, Jeg har med glæde gemt det til mine egne børn. Et sæt sengetøj kan bruges igen og igen, og endda i flere generationer.
Det er sjovt at have, og videregive til sine egne børn. Det er personligt og en meget brugbar gave.

Jeg ligger altid en lille passende ting ved vores gaver, det gælder selvfølgelig også dine barselsgaver og dåbsgaver.

Find inspiration til din næste barselsgave (eller dåbsgave) her.

Håber du kan bruge det og sig endelig til, hvis du synes der mangler noget.