Jeg har et decemberbarn og et sommerbarn fra juni – og sjovt nok, så har jeg haft mine bekymringer med begge om de nu havde det varmt nok, når de lå ude i barnevognen. Min nabo fortalte om en voksipose (sovepose) de havde brugt til deres mindste – en voksipose jeg fik lov til at låne, og senere hen købe.

Det var en gave som sendt fra himlen. Tidligere havde jeg pakket dem ind i flere dyner og tæpper – og stadigvæk havde Luna sparket det af, når jeg kom ud til hende i barnevognen. Det gjorde, at hun ind imellem havde ret kolde fødder.

Denne sovepose er ret kraftig og spændes nærmest rundt om livet på min datter. Det fungerer ret godt, og jeg tror kun at jeg har oplevet en enkelt gang, at hun var kommet ud af den.

Derfor har jeg været på jagt efter nogle ordentlige voksiposer / soveposer, som jeg kunne sælge i Sovedyret – for andre skulle også have denne mulighed. Den jeg har brugt er hjemmelavet af min nabo’s veninde.

Babysam sælger de originale “Voksi” poser. “Voksi” er brand navnet. Det var noget jeg overvejede, men synes ikke de var specielt kønne og mindede for meget om en almindelige sovepose.

Jeg fandt Sleepybags soveposer

Elisabeth Falkenberg

Valget faldt på et nyt mærke, som kaldes Sleepybag. Det er designeren Elisabeth Falkenberg der står bag disse soveposer. Jeg synes hun har skabt en række virkelig fine soveposer. Der er både romantiske, retro og enkle farver i hendes udvalg.

Skulle jeg vælge en af de Sleepybags til mine piger, så havde jeg helt sikkert valgt den lilla med stjerner. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Se et billede af den sovepose her:

Sleepybag sovepose
Sleepybag sovepose i lilla med stjerner

Hvor kan jeg købe soveposerne

Jeg har hele udvalget af Sleepybag soveposer. De er allesammen i 100% bomuld, og det er både betræk og dyne du får med. Betrækket kan tages af og vaskes, hvilket er meget praktisk, hvis dit barn ligger og savler lidt, eller katten er hoppet med op i barnevognen.

Find alle Sleepybag soveposer her